Nejnovější recenze ze sekce Gripy e-cigaret
- hezký,dobře čitelný displej,dobře nastavitelný
- malá kapacita baterie
- Kvalita
- Kvalita
- Clearomizer má hodně krátkou životnost, během týdne je pokaždé připálená vata, a to i když nejedete na max výkon a držíte se informací na žhavicí hlavě (best). Pod hlavou se usazuje jakási červená tekutina. No jsem rád že jsem to mohl vyhodit
- kiváló ergonómia
- szép kijelző
- nekem a tűzgomb 2 nap után kicsit akad
- Good
Solid good mod,a little bit tall and heavy.I can recommend it.I use it few days only,but seems ok.Bottom fire strange ,Ihope will not any problem .
Velmi dobrý výrobek
Bardzo sympatyczne zasilanie, trochę ciężkie i śliskie, ale o tym wiedziałem już wcześniej. Niedawno pojawiło się dla niego alternatywne oprogramowanie (ArcticFox), trzeba tylko zmodyfikować kabel, i (niestety) rozkręcić obudowę.
- Baterie dlouho vydrží
super
- Krásně se schová do ruky! Byl to dárek pro muže, sice měl vybrán jiný, ale protože byl vyprodaný, prodavač mi nabídl a doporučil tento model. K nákupu jsme dostali i dárek.
- robustní
- dilenske zpracovaní
neurazí nenadchne,ale nastesti to neni plastova hracka,drzi uz 2 roky ,bouzel činani do toho dali samodestrukční materiály takze plasty v okoli baterií se zacnou casem sami od sebe lamat nez uplne odpadnou,nastesti je to telo z nejakeho kovu takze samotny mod vydrzi coz se treba u kangertechu rict neda, povrchovka po 2 letech taky obstojna ,celkove nebyl to spatny kup ale spise bych ho kupoval ve slevě než za plnou cenu, praci ale odvede, ti co pouzivaji znackove dražší atíky budou mit problemy s kompatibilitou mod jim bude hazet erory ,takze atiky spise china kvalited .) tfv 12 tka co se k tomu dava je idealni volba
z mého hlediska ...měl jsem objednané dva kusy,jeden z nich nefungoval,necméně beskově mi ho vyměnili a nyní fungují oba dva na sto procent ,nevýhodu opravdu nenacházím ba naopak myslím ,že to bude silná konkurence Eleaf Istick Pico
- velikost,ovládání
- velice příjemné držení v ruce ,intuitivní ovládání
Gyors pontos kiszolgálás
- Super
- váha
- spokojenost,velká vydrž baterie
- Trošku těžší do ruky,ale manžel se spokojený.Jemu váha nevadí.
- dlouhodobá spokojenost
S produktem jsem velice spokojen. Pouze povrchová úprava je trochu horší
- Dobrá cena,jednoduchá obsluha,dobrá výdrž baterie
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »