Nejnovější recenze ze sekce Gripy e-cigaret
- Malý
- Jednoduchý
- Elegantní
- Kvalitní
No akorát do ruky hezky se drží. Zkritizoval bych akorát malinko ovládání dotykem na malém displeji, ale to kompenzuje perfektně fungující TC. Moc rád ho používám takže super.
- Kompaktní provedení
- Fungující TC režim
- Skvělá povrchová úprava
- Vysoká výdrž baterie díky chipu
- Skvělý design
Za mě je to naprostá špička ve své cenové kategorii jednobaterkových modů. Skvěle vyřešený design, který padne do ruky. Dobře propracovaný a hladký chod OLED displaye. Fungující TC režim spolu s možností volby křivek a pod. poteší každého náročněho vapera. Pokud mám hodnotit tak má u mě 10 bodů z 10.
- odolnost
- voděodolnost
- relativně malý
- výměnná baterie
- vypadá lépe, než předchůdce
- zatím bez problémů
- Spokojenost
Mám matný černý a gunmetal. Ten je hladký a lesklý. V ruce se drží perfektně oba. Ani ten lesklý není kluzký. Pocitově se jakoby přisává k pokožce. Asi to způsobuje tělo, které by mělo být z hliníkové slitiny. Má pro držení ideální velikost, není ani příliš malý, ani příliš velký. Není těžký (asi opět díky provedení z Al slitiny). Výborná velikost, co se týká tloušťky. Znovu se to projevuje perfektním pocitem při držení. Vypadají na něm dobře atomizéru všech dostupných velikostí (pojme i o prům. 30 mm). Ovládání je jednoduché a bez zbytečných nesmyslů. Stejně tak grafika displeje, jas, a zobrazené info. Vidím zvolený režim, stav baterie, nastavené waty, volty, ampéry ...prostě vše co je důležité, žádné zbytečnosti, žádné omalovánky. Tlačítka mají jistý a takový precizní stisk. Systém vkládání a uzavírání akumulátoru je výborný a drží spolehlivě. Možnost použít i akum. 21700. Zatím to vypadá (mám je cca týden), že i power management se povedlo vyladit, protože drží dlouho. Zpracování je pevné, nic se netřepe, nic nechrastí. Podle mého názoru se tento mód hodně povedl. Je decentní, přitom ale až luxusní, a pozitiva zde naprosto převažují nad několika negativy. Ale je to subjektivní, co hodnotím kladně a záporně já, to může jiný uživatel vidět úplně jinak. Když už jsem to zmínil, tak za zápor by se dalo považovat, že tlačítka při stisku trochu cvakají. Někdo uvádí jak propiska. Já to až tak nevidím. Vnímám to tak na hranici s tichým lupnutím. Na pocitové kvalitě to ale nic neubírá. Ale tišší to být mohlo, pak by byl mód téměř dokonalý.
Lehonký malý jednobateriový box mod jednoduché ovládání, ne příliš povedené teplotní režimy
Malý,funkční
- velikost
- jednoduchost ovládání
- Nádherný malý modík. Funkčnost bez chyby.
Luxusní vzhled, snadné a intuitivní ovládání a kvalitní zpracování.
- Trochu větší, dřív sem používal picco TC 75W, ale tohle je daleko lepší. Na dvě baterie, tak dlouhá výdrž na MTL.
- Nádherný malý plasťáček za dobrou cenu
- Hromada nastavení
- Kvalita zpracování
- Skvěle mi padne do tlapy
- 2 dobíjecí baterie v ceně gripu
- Jednoduchá ovladatelnost
- Supr velké tlačítko pro žhavení
Mám ho teprve krátce, ale zatím spokojenost
- ok
- velikost právě akorát
- praktická ergonomie
- vzhled, zpracování, cena
Výborný mod pro MTL. Mám jich celkem pět a škoda, že v rámci inovací za každou cenu pomalu mizí z trhu a zatím nemá adekvátní náhradu.
- Design a možnosti nastavení
Dobré a kvalitní zboží.
- Lehky, jednoduchy, ergonomicky.
absolute value for money absolute