Nejnovější recenze ze sekce Gripy e-cigaret
- super spokojenost
Zatím nejlepší v cenové nabídce co jsem vyzkoušel
- Funguje jak má.
- dobře se drží v ruce
- vodotěsný
- nárázuvzdorný
- dobře čitelný displej
- Jedna výměnná baterka (dvě a více jsou pro mne zbytečné) -> proto je i příjemně malý
- Možnost jednodušší křivky žhavení
- Magnetický kryt
- Jednoduchý a proto levný
- Nemá pásek na vytažení baterie
- Kryt baterky má trošičku vůli
- Některé údaje na displeji mají pro mne nulový význam
- Dotažení clearomizéru - viz text
I když mám centrpiny na obou clearomizérech utaženy na maximum, při dotažení zůstává trochu mezery mezi základnou a vrchem gripu (na starém Joyetechu mi sedí perfektně). Dále pro mne nemá význam údaj o okamžité hodnotě žhavícího napětí na displeji - v klidu ukazuje nulu a když to mám u pusy, tak na to samozřejmě nevidím.
Jako jednoduchý a levný grip je zatím celkem vyhovující. Uvidím, jak na tom bude s životností.
- Jednoduchost
- Pro začátečníky i pokročilé
Již druhý mod, který jsem vlastnil od této značky. První fungoval třičtvrtě roku a ten druhý nenaběhl vůbec. U této značky jsem dosti rozpačitý a dávám přednost Joytechu.
- Stylový, funkční, líbí se mi možnost vypnutí kolébkovým přepínačem.
- U černé verze jsou více vidět otisky a fleky, tak je nutno víc leštit.
Po designové a funkční stránce naprostá spokojenost!
- perfektně sedne do ruky
- krásný design
- snadné nastavení se širokou možností funkcí
- barevný display
- nabíjení baterií přes MOD
- vysoká hmotnost
- žhavící hlavy snadno protečou
Devilkin používám už dlouhou dobu denně. Je krásný, sedne do ruky, lehce se nastavuje, aktualizace software je samozřejmostí.
- Kvalitní zpracování, super vzhled.
- Slabý podsvit displeje.
- Lehký mód
Kvalita odpovídá ceně.
- Velmi jednoduchý na obsluhu
- Dobře padne do ruky
- Velká zásoba liquidu
Používám s Vandy Vape BSKR2 V2 a naprostá spokojenost.
Dlouho vydrží jak liquid tak baterie 21700.
- jednoduchost-blbuvzdornost
- za tu cenu NIC
- Jedna baterie-rozumny výkon
doporučuji nenáročným a srarším osobám
- Super cena
- Dobré TC
- Váha
- Velikost
- Celkem malá lahvička
Jedná se velice dobrý mód s vysokým výkonem a velice dobrou regulací jak ve výkonové,tak i v tc.Já nakupuji módy řady Wismec z důvodu možnosti nahrání firmware a jeho přizpůsobení v počítači od ruských programátorů s ArticFox,který je v češtině.Zde si mohu nastavit až osm profilů atomizérů,které při výměně mód automaticky pozná a přenastaví se.Nenávidím nastavování na módech a tímto je vše vyřešené.Myslím si,že díky tomuto firmware získávám výhody,které mi i dražší módy neposkytnou.
Má příjemný tvar,dobře se drží.Dobrá regulace v TC módu i výkonovém módu.Má vysoký výkon pro jakýkoliv atomizér a i výdrž akumulátorů je velice dobrá.Toto je můj čtvrtý mód řady Wismec.Já nakupuju módy řady Wismec z důvodu možnosti instalace jednotného firmware od ruských programátorů pod názvem ArticFox,který je i v češtině.Zde je možno si nastavit až osm profilů pro různé atomizéry.Tím pádem, je úplně jedno na který mód si atomizér nasadím.Mód si ho sám načte a nemusím nastavení atomizéru provádět ručně.Díky tomu si myslím,že dosahuje úrovně daleko dražších módů.
Stylový, funkční. Jsem zcela spokojený.
- kvalita
- dlouhá výdrž baterií
těžký a kvalitně zpracovaný, jednoduché nastavení, možnost upgrade.
- Cenově dobré
- Kvalita
- Snadné ovládání
- Kapacita baterie vydrží na 1000 potahů s přehledem
- Tak akorát do ruky
- Zatím jsem žádnou nenašla
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »