Nejnovější recenze ze sekce Gripy e-cigaret
- Zpracování
- Design
- Podání chuti
- Výdrž baterie
- Nastavení
- Ozdobný kroužek nedrží
- Extra silné magnety nejsou zas tak silné
Pro mírně pokročilé asi dobré. Jsem určitě méně, proto jsem spokojen velmi. Po stránce nastavení mi vyhovuje také, ale to bude tím, že to zkouším chvíli.
Par neduhů jsem našel a popsal v nevýhodách. Uvidíme, jak baterka a výdrž žhavicí hlavy. To ukáže čas.
Cenová relace je průměrná, nebo nižší. Cena žhavicí hlavy je kolem sto korun. Takže také nic drahého.
- kompaktní mod
- vyměnitelná baterie
- Maly, sikovny a kvalitne spracovany modik.
- Dodavany tank a hlavy nic moc, nastastie sa daju dokupit kvalitnejsie od inych vyrobcov.
zatím bez chyb
- spokojenost
- Velikost.
- Je krásnej.
- Umí to co potřebuju a dobře.
- Baterie 21700. Ale i 20700 a 18650.
- Automatický zámek vatů.
- Pěkný displej.
- Moc snadné vymazání počtu potahů.
- Pro někoho protáčecí tubus baterie.
Jednoduchý funkční mód bez všelijakejch fičurek a nastavení. Umí pouze vaty a umí je dobře. Nemusim myslet na jakej režim mám zrovna nastaveno, jen nastavim vaty a jedu. Vaty se při použití žhavícího tlačítka automaticky uzamknou proti nechtěnému přenastavení. Stačí trojklik na jedno ze spodních tlačítek a můžem přenastavit, po zažhavení opět zámek. Protáčecí tubus baterie může někomu vadit, ale mě ne.Funguje jako antistresová hračka. Mam nasazenou Sirenu 2 na MTL a naprostá pohodička. Celej den se nemusim starat o baterii. USB-C potěšilo. Mód je lehoučký, dobře padne do ruky a dobře se s ním pracuje. Vřele doporučuji pro začátečníky i pro zdatné vapery, kteří si chtěj odpočinout od TC, TEMP, křivek a pod.
- Krásný,dobře se drží,perfektní tlačítka.několikrát mi spadl a nic..drží
- Super modík za rozumné peníze, mohu všem vaperúm vřele doporučit, nemá cenu investovat do DNA verze.
Bohužel velmi náchylná povrchová úprava na otisky a hlavně oděrky, asi jediná nevýhoda.
- Super dělo
Zatím jsem na nic nepřišel
Je osvědčený, kupuji už druhý.
- Variabilita nastavení je super
- Dobře se drží
- Dvě baterie
- Váha
- Dvě baterie
- Váha
Velice dobré řemeslné zpracování. Samotné nastavení má širokou variaci. Dobře se drží ikdyž je mohutnější. Někdo bude uvádět, že je moc těžký.
- Zajímavý vzhled
Jsem spokojená.
Lehká, dobře se drží, dobrý atomizér.
Krasna limitka, super elektronika - no nadhera
- odolnost
- na svetle/slunci necitelny displej
- Kvalitní zpracování
- Vzhled vynikající
- Těžký, kvalitní materiál
- Power management
- Ač výrobce udává..24mm atik na to nenasadím viz. Oxva Arbiter
Vyhovuje mi , že mohu použít baterie 18650 i 21700 , která vydrží celý den .
První kus se mi ale rozbil po 3 měsících , utrhlo se pouzdro na baterku , asi jsem to moc utahoval !
- Kvalita/cena
- Prostě TOP
- Nejlepší mód
Na voopoo argus jsem přešel z joyetech Edge a jsem naprosto spokojený. S joyetech jsem kouřil i normální cigarety, nyní už je nepotřebuji