Poradna Gripy e-cigaret


Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 29.12.2016 000 10:30 | Témata: Poradna Gripy e-cigaret

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Nevím co s tím

Dostala jsem tuto cigaretu k vánocům. Je nabytá, nastavena tak jak byla dodána, pouze jsem sešroubovala nástavce. Přesto když držím dle manuálu tlačítko a potahuju nic se neděje. Náplň tam mám, tady jsem se dočetla, že ji mám nakapat i na vatu, to nevím co je :/ Může mi, prosím, někdo poradit, jak mám tuto cigaretu rozběhat? Děkuji

  • 29. prosince 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Před první použitím clearomizéru je dobré zakapnout e-liquidem žhavící hlavu, která je uvnitř. Po stranách má žhavící hlava 4 otvory v těle a do nich můžete zlehka dát po 1-2 kapkách. Pak opět vše spojíte s tělem ( skleněným tubusem a naplníte e-liquidem. U Melo 2 jsou v setu tři různé žhavící hlavy. Nejlépe použijte tu s odporem 0,3 ohm. Nastavení modu pak použijte režim POWER ( Watage ) a nastavte výkon na cca 35W. Píšete, že jste pouze sešroubovala mod s clearomizérem. Baterie jsou zvlášť, pokud byly přidány k balení ve formě setu nebo jste je kupovala zvlášť. Baterie jsou nabité vždy pouze tak aby je bylo možné skladovat,je tedy nutné je nabít, buď v modu prostřednictvím USB nebo v externí nabíječče. Nutné je používat baterie s vysokým vybíjecím proudem alepoň 20A pulsně ). V případě dalších dotazů mne kontaktujte na [email protected].

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.